AJÁNDÉK!

2017. 12. 13.

Ki ne szeretné az ajándékokat? Főleg Karácsony környékén. A Kavics Dental csapata szeretné megköszönni Nektek a sok élményt és mosolyt, amelyet a 2017-es év hozott. Hogyan tudnánk ezt a legegyszerűben megtenni? Persze, hogy egy ajándékkal a fa alá.

Írj a recepcio@kavicsdental.hu e-mail címre december 31-ig, és váltsd ki a Kavics Karácsonyi Kupont!

 Kavics ajándék

Mit tartalmaz a kupon?

  • Teljeskörű állapotfelmérés - INGYENES
  • Panoráma röntgen - INGYENES
  • Kezelési terv - INGYENES
  • 20% kedvezmény az első kezelés árából

 

Mit kell tegyél? Küldj egy e-mailt a tárgy mezőben a "Kavics Kupon" kulcsszóval a  recepcio@kavicsdental.hu e-mail címre és mi válaszul megküldjük Neked a sorszámozott Karácsonyi Kuponunkat. Az akció nem névre szóló, így bármelyik szerettednek AJÁNDÉKBA is adhatod. A kupon felhasználási határideje 2018. március 31.

 

A karácsony a csodák időszaka, ilyenkor minden lehetségesnek tűnik.”További cikkek

KavicsDental
2018. 02. 26.

Csatlakozz Te is az elit klubhoz!

Tom Cruise, Angelina Jolie, Harry Herceg, Serena és Venus Williams, a Hermionét alakító Emma Watson… mi a közös bennük, azon kívül, hogy mind híresek és szépek? Hát persze...! A fogszabályozás, méghozzá rögzített készülékkel!
tovább
KavicsDental
2018. 01. 19.

Volt egy álmunk… megvalósult! Mi változott a Kavics Dentalban?

Volt egy álmunk… Egy olyan családi fogászatot felépíteni, melyben rendezett körülmények között, megfelelő felkészültséggel, a családtagjainkkal közösen dolgozhatunk a pácienseinkért.
tovább
KavicsDental
2017. 01. 03.

Újévi fogadalmak!

Petárdák pattogásától, pezsgősüvegek durranásától, újévi fogadalmaktól hangos a világ minden év szilveszter éjjelén. Új nyelv megtanulása, drasztikus fogyókúra, rendszeres testmozgás, spórolás, utazás, káros szenvedélyekről való lemondás, nagyi gyakoribb meglátogatása, a folyton elhalasztott fogászati kezelés beiktatása stb.A lehetőségek és kívánságok tárháza végtelen.
tovább


Kérjen időpontot a Kavics Dentalba!