KARÁCSONYI JÁTÉK!

2016. 12. 01.

Milyen gyakran érdemes szűrővizsgálatra menni? How often should you visit your dentist for a check-up?

KARÁCSONYI JÁTÉK!

A Kavics Dental csapata játékra hiv téged:
Milyen gyakran érdemes szűrővizsgálatra menni?
Like-oljátok oldalunkat és a helyes megoldást Dr Banki Balázs szűrövizsgálatról szólo videójában megtaláljátok, Kommentben irjátok le a videó alatt a helyes választ , a helyes válaszadók között december 23 án egy 38 000ft értékű otthoni fogfehéritő szettet sorsulunk ki.


GAME FOR CHRISTMAS!

Kavics Dental invites you for game:
How often should you visit your dentist for a check-up? Check out our video with Dr Balázs Banki to get the answer. Like our page and leave a comment below the video with the correct answer. Those who left a comment with the correct answer will be entered into a prize draw and have the chance to win a tooth whitening home kit worth 38,000 HUF. We will announce the winner on 23rd December.További cikkek

KavicsDental
2018. 05. 09.

Mit jelent visszakapni fogaink épségét?

Nagyon szeretjük a komplikált eseteket, mert igazi szakmai kihívást jelentenek. Ezek közé tartozik Ibolya kezelése is, akinek egy teljes alsó és felső fogpótlással segítettünk visszanyerni fogai épségét, és ezzel visszaadni megannyi már-már elfeledett élményt...
tovább
KavicsDental
2018. 05. 08.

Céline gyönyörű mosolyának története

Céline, egy régóta a Kavics Dentálba járó páciensünk, Petra legjobb barátnője. Sok közös van bennük, amikből egyet kiemelnénk az eset hátterének megindoklására, ez pedig az, hogy mindketten imádják a kávét. Ez akár napi 3-4 kávét is jelent.
tovább
KavicsDental
2018. 02. 26.

Csatlakozz Te is az elit klubhoz!

Tom Cruise, Angelina Jolie, Harry Herceg, Serena és Venus Williams, a Hermionét alakító Emma Watson… mi a közös bennük, azon kívül, hogy mind híresek és szépek? Hát persze...! A fogszabályozás, méghozzá rögzített készülékkel!
tovább


Kérjen időpontot a Kavics Dentalba!