KARÁCSONYI JÁTÉK!

2016. 12. 01.

Milyen gyakran érdemes szűrővizsgálatra menni? How often should you visit your dentist for a check-up?

KARÁCSONYI JÁTÉK!

A Kavics Dental csapata játékra hiv téged:
Milyen gyakran érdemes szűrővizsgálatra menni?
Like-oljátok oldalunkat és a helyes megoldást Dr Banki Balázs szűrövizsgálatról szólo videójában megtaláljátok, Kommentben irjátok le a videó alatt a helyes választ , a helyes válaszadók között december 23 án egy 38 000ft értékű otthoni fogfehéritő szettet sorsulunk ki.


GAME FOR CHRISTMAS!

Kavics Dental invites you for game:
How often should you visit your dentist for a check-up? Check out our video with Dr Balázs Banki to get the answer. Like our page and leave a comment below the video with the correct answer. Those who left a comment with the correct answer will be entered into a prize draw and have the chance to win a tooth whitening home kit worth 38,000 HUF. We will announce the winner on 23rd December.További cikkek

KavicsDental
2018. 02. 26.

Csatlakozz Te is az elit klubhoz!

Tom Cruise, Angelina Jolie, Harry Herceg, Serena és Venus Williams, a Hermionét alakító Emma Watson… mi a közös bennük, azon kívül, hogy mind híresek és szépek? Hát persze...! A fogszabályozás, méghozzá rögzített készülékkel!
tovább
KavicsDental
2018. 01. 19.

Volt egy álmunk… megvalósult! Mi változott a Kavics Dentalban?

Volt egy álmunk… Egy olyan családi fogászatot felépíteni, melyben rendezett körülmények között, megfelelő felkészültséggel, a családtagjainkkal közösen dolgozhatunk a pácienseinkért.
tovább
KavicsDental
2017. 12. 13.

AJÁNDÉK!

Ki ne szeretné az ajándékokat? Főleg Karácsony környékén. A Kavics Dental csapata szeretné megköszönni Nektek a sok élményt és mosolyt, amelyet a 2017-es év hozott. Hogyan tudnánk ezt a legegyszerűben megtenni? Persze, hogy egy ajándékkal a fa alá.
tovább


Kérjen időpontot a Kavics Dentalba!