KAVICS DENTAL BLOG

KavicsDental
2018. 05. 09.

Mit jelent visszakapni fogaink épségét?

Nagyon szeretjük a komplikált eseteket, mert igazi szakmai kihívást jelentenek. Ezek közé tartozik Ibolya kezelése is, akinek egy teljes alsó és felső fogpótlással segítettünk visszanyerni fogai épségét, és ezzel visszaadni megannyi már-már elfeledett élményt...
tovább

KavicsDental
2018. 05. 08.

Céline gyönyörű mosolyának története

Céline, egy régóta a Kavics Dentálba járó páciensünk, Petra legjobb barátnője. Sok közös van bennük, amikből egyet kiemelnénk az eset hátterének megindoklására, ez pedig az, hogy mindketten imádják a kávét. Ez akár napi 3-4 kávét is jelent.
tovább
KavicsDental
2018. 02. 26.

Csatlakozz Te is az elit klubhoz!

Tom Cruise, Angelina Jolie, Harry Herceg, Serena és Venus Williams, a Hermionét alakító Emma Watson… mi a közös bennük, azon kívül, hogy mind híresek és szépek? Hát persze...! A fogszabályozás, méghozzá rögzített készülékkel!
tovább
KavicsDental
2018. 01. 19.

Volt egy álmunk… megvalósult! Mi változott a Kavics Dentalban?

Volt egy álmunk… Egy olyan családi fogászatot felépíteni, melyben rendezett körülmények között, megfelelő felkészültséggel, a családtagjainkkal közösen dolgozhatunk a pácienseinkért.
tovább
KavicsDental
2017. 12. 13.

AJÁNDÉK!

Ki ne szeretné az ajándékokat? Főleg Karácsony környékén. A Kavics Dental csapata szeretné megköszönni Nektek a sok élményt és mosolyt, amelyet a 2017-es év hozott. Hogyan tudnánk ezt a legegyszerűben megtenni? Persze, hogy egy ajándékkal a fa alá.
tovább
KavicsDental
2017. 01. 03.

Újévi fogadalmak!

Petárdák pattogásától, pezsgősüvegek durranásától, újévi fogadalmaktól hangos a világ minden év szilveszter éjjelén. Új nyelv megtanulása, drasztikus fogyókúra, rendszeres testmozgás, spórolás, utazás, káros szenvedélyekről való lemondás, nagyi gyakoribb meglátogatása, a folyton elhalasztott fogászati kezelés beiktatása stb.A lehetőségek és kívánságok tárháza végtelen.
tovább
KavicsDental
2016. 12. 15.

Karácsonyi jótékonysági akció

Karácsonyi jótékonysági akciónk első állomásaként ma Dr. Bánki Balázs és elbűvölő asszisztense Najdeh Nóra Nidál az Oltalom Karitatív Egyesület által üzemeltetett Dankó utcai óvodába látogattak el, ahol játékos keretek között a helyes fogápolásról beszéltek az óvodásoknak.
tovább


Kérjen időpontot a Kavics Dentalba!