Céline gyönyörű mosolyának története

2018. 05. 08.

Céline, egy régóta a Kavics Dentálba járó páciensünk, Petra legjobb barátnője. Sok közös van bennük, amikből egyet kiemelnénk az eset hátterének megindoklására, ez pedig az, hogy mindketten imádják a kávét. Ez akár napi 3-4 kávét is jelent.

Fogfehérítés a Kavics Dentálban

Petra, rendszeresen jár hozzánk állapotfelmérésre és egyik alkalommal elpanaszolta, hogy kevésbé látja esztétikusnak az erősen elszíneződött fogait és szeretne ez ellen tenni. A következő kezelés alkalmával egy ún. ZOOM® lámpás fogfehérítő eljárással varázsoltuk vissza fogai eredeti színét. Az eredmény valóban nagyon látványos volt, amit Céline is egyből észrevett és így került a Kavics Dental rendelőjébe.

Nézd meg a videót, amelyben Dr. Bánki Balázs fogorvosunk beszél a Kavics Dentálban elérhető fogfehérítési eljárásokról!

A ZOOM® technológiával történő fogfehérítés folyamata úgy néz ki, hogy első lépésben lefedjük az ínyt, az ajkakat, így csak a fehéríteni kívánt fogak maradnak szabadon. Ezt követően felhelyezzük a ZOOM® fogfehérítő anyagot a fogakra. A gélt úgy fejlesztették ki, hogy a ZOOM® lámpával megvilágítva, optimális eredményt hozzon. A ZOOM® fény és gél együttesen behatol a fogzománc felületes rétegébe és eltávolítja az elszíneződésért felelős szennyeződéseket.

A ZOOM® lámpa fénye aktiválja a fogfehérítő anyagban található hidrogén- peroxid hatóanyagot. Ahogy a hidrogén- peroxid lebomlik, oxigén atomok szabadulnak fel. Ezek az oxigén atomok lebontják a fogakat elszínező festékanyagokat, a fogzománccal azonban nem lépnek reakcióba. A ZOOM® fény egyfelől aktiválja a hatóanyagot, másrészt elősegíti annak behatolását a fogzománc felületes rétegeibe.

Fontos tehát, hogy a fogzománccal az anyag nem lép reakcióba, így nem károsítja azt. Ezt azért is fontos kiemelni, mert Celine-nek kifejezetten ápolt, egészséges fogai vannak, mindössze a kávé okozta elszíneződés zavarta, amit ezzel a fogfehérítő eljárással 1 óra alatt orvosolni tudtunk.

A ZOOM® lámpás fogfehérítő eljárás egy rövid állapotfelmérést követően 1 órát vesz igénybe. Kérj időpontot és varázsold szebbé mosolyod!

Hívj minket a +36 30 938 1668-as számon! 

KLIKKELJ IDE AZ ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSHOZ!További cikkek

KavicsDental
2018. 05. 09.

Mit jelent visszakapni fogaink épségét?

Nagyon szeretjük a komplikált eseteket, mert igazi szakmai kihívást jelentenek. Ezek közé tartozik Ibolya kezelése is, akinek egy teljes alsó és felső fogpótlással segítettünk visszanyerni fogai épségét, és ezzel visszaadni megannyi már-már elfeledett élményt...
tovább
KavicsDental
2018. 02. 26.

Csatlakozz Te is az elit klubhoz!

Tom Cruise, Angelina Jolie, Harry Herceg, Serena és Venus Williams, a Hermionét alakító Emma Watson… mi a közös bennük, azon kívül, hogy mind híresek és szépek? Hát persze...! A fogszabályozás, méghozzá rögzített készülékkel!
tovább
KavicsDental
2018. 01. 19.

Volt egy álmunk… megvalósult! Mi változott a Kavics Dentalban?

Volt egy álmunk… Egy olyan családi fogászatot felépíteni, melyben rendezett körülmények között, megfelelő felkészültséggel, a családtagjainkkal közösen dolgozhatunk a pácienseinkért.
tovább


Kérjen időpontot a Kavics Dentalba!