Csatlakozz Te is az elit klubhoz!

2018. 02. 26.

Tom Cruise, Angelina Jolie, Harry Herceg, Serena és Venus Williams, a Hermionét alakító Emma Watson… mi a közös bennük, azon kívül, hogy mind híresek és szépek? Hát persze...! A fogszabályozás, méghozzá rögzített készülékkel!

Amerikában már kisgyermek korban nagyon odafigyelnek a szülők, hogy gyermekeiknek kifogástalan mosolya legyen, szinte mindegyik tinédzser átmegy a klasszikus fogszabályozós korszakán.

Sokan azonban csak később hozzák meg a döntés, mint például Tom Cruise, aki 40 évesen kezdte el fogszabályozós kezelését. Ő az esztétikus kerámia bracketes változatot választotta és az ő története is elmondja: sosem késő!

Nézzétek meg a különbséget:

Tom Cruise braces before & after

Nálunk a Kavics Dentálban is elérhető a rögzített és kivehető fogszabályozók teljes skálája, a hagyományos fém készülékektől kezdve egészen a kivehető láthatatlan sínes rendszerekig.

Sokan nem tudják, hogy a fogazat megfelelő helyreállítása nemcsak a szép mosoly miatt fontos, hanem a fogak épségének megőrzése érdekében is. Ha kevésbé hozzáférhető egy fog, az sokkal könnyebben kezd el szuvasodni, és az ínybetegségek kialakulása is sokkal valószínűbb. Emellett nem elhanyagolható az sem, hogy bizonyos esetekben a rágás és beszéd sem megfelelő a rendezetlen fogak miatt.  

Mit ad egy fogszabályozós kezeléssel elért új mosoly:

  • Örökké tartó életminőség javulást
  • Feloldja a gátlásokat és önbizalmat ad
  • Megszépít
  • Könnyebb tisztíthatóságot ad - megelőzi a fogszuvasodást
  • Javíthatja a beszédkészséget
  • Orvosolhatja a migrénes fejfájást vagy állkapocs kellemetlenségeket

Ebben a videóban dr. Arendt Ágnes fogszabályozó szakorvosunk nyújt Nektek egy kis iránymutatást, hogy mikor érdemes elkezdeni a fogszabályozást, melyik készülék mire jó és mik közül lehet választani.

Ha maradt még bennetek bármi kérdés, kérjetek egy időpontot konzultációra a 06 30 938 1668 telefonszámon, vagy a recepcio@kavicsdental.hu email címen, hogy közösen megtaláljuk nektek a legjobb megoldást.

Jelentkezz be hozzánk fogszabályozó konzultációra!

+3630/938 16 68

recepcio@kavicsdental.hu

 További cikkek

KavicsDental
2018. 05. 09.

Mit jelent visszakapni fogaink épségét?

Nagyon szeretjük a komplikált eseteket, mert igazi szakmai kihívást jelentenek. Ezek közé tartozik Ibolya kezelése is, akinek egy teljes alsó és felső fogpótlással segítettünk visszanyerni fogai épségét, és ezzel visszaadni megannyi már-már elfeledett élményt...
tovább
KavicsDental
2018. 05. 08.

Céline gyönyörű mosolyának története

Céline, egy régóta a Kavics Dentálba járó páciensünk, Petra legjobb barátnője. Sok közös van bennük, amikből egyet kiemelnénk az eset hátterének megindoklására, ez pedig az, hogy mindketten imádják a kávét. Ez akár napi 3-4 kávét is jelent.
tovább
KavicsDental
2018. 01. 19.

Volt egy álmunk… megvalósult! Mi változott a Kavics Dentalban?

Volt egy álmunk… Egy olyan családi fogászatot felépíteni, melyben rendezett körülmények között, megfelelő felkészültséggel, a családtagjainkkal közösen dolgozhatunk a pácienseinkért.
tovább


Kérjen időpontot a Kavics Dentalba!