Fogorvosi rendelőnk bemutatása

 

Fogorvosi rendelőnk a II. kerületben, a Margit híd budai hídfőjétől néhány percre található. Teljes körű fogorvosi ellátást nyújtunk, és visszatérő pácienseink között a legfiatalabbaktól a legidősebbekig minden korosztály megtalálható. Fogászatunk családi vállalkozás, melynek alapja az állandóság és a kiszámíthatóság. Közel három évtizede rendelünk ugyanabban az épületben, és reméljük, ez az elkövetkezendő évtizedekben is így marad majd. 

Ha a rendelő alapértékei nem is változtak az évek alatt, a rendelő életében jelentős változást hozott az elmúlt pár év: az eredetileg egyszékes rendelő helyett háromszékes rendelőt építettünk ugyanabban az épületben. Az új rendelőben kényelmesebb körülmények között, de ugyanazzal a szakmai elhivatottsággal szolgáljuk pácienseinket nap mint nap. 

 

Orvosaink

Dr. Arendt Ágnes

Szakterületei: fogszabályozás,  gyermekfogászat

Bemutatkozás: 

Dr. Arendt Ágnes végzi a fogszabályozó és gyermekfogászati kezeléseket rendelőnkben. Több évtizedes szakmai pályafutása során végezte többek között fogyatékkal élő gyermekek ellátását altatásban, illetve tutorként segített fiatal kollégáinak a fogszabályozás fortélyait elsajátítani is. 

A fogszabályozó kezelés sikerességéhez a páciens motiváltsága is elengedhetetlen. Éppen ezért különösen szívesen dolgozik olyan felnőtt páciensekkel, akiknél a fogszabályozás valamilyen okból gyermekkorban elmaradt, és akik saját döntésük alapján kezdik el a fogszabályozó kezelést. Örömet jelent számára látni, hogy ezek a páciensek nemcsak szép mosollyal távoznak a kezelés végén, hanem sokkal nagyobb magabiztossággal is.

Elérhetőségei:

Telefon: +36 20 931 0499 

Email: dr.arendtagnes@kavicsdental.hu

Dr. Bánki Zoltán

Szakterületei: felnőtt fogászat, fogpótlások, fogmegtartó kezelések, esztétikai fogászat

Bemutatkozás:

Dr. Bánki Zoltán szakmai pályafutását az egykori Szabolcs utcai Kórházban kezdte majdnem három évtizeddel ezelőtt. Sok ottani páciense azóta is hozzá jár. Bánki doktor az a típusú orvos, aki a munkájával kel és fekszik, és valami hiányérzete van akkor, ha elszólítja valami a fogorvosi széke mellől, még ha csak pár napról is van szó. 

Bár a fogászat minden ágát szívesen műveli, egy funkcionálisan és esztétikailag is kifogástalan fogpótlás mindig különös büszkeséggel tölti el. 

Elérhetőségei:

Telefon: + 36 20 943 8041 

Email: dr.bankizoltan@kavicsdental.hu

Dr. Bánki Balázs

Szakterületei: Implantációs fogpótlások, BPS fogsor, hagyományos és digitális fogpótlások, fogmegtartó kezelések, esztétikai fogászat

Bemutatkozás: 

Dr. Bánki Balázs fogorvosi szemléletéből két dolog érdemel külön említést: precizitása és az innovatív megoldások iránti kíváncsisága. Az az orvos, aki mindig tudja, hogy hol van az adott műszer, és hogy hol tart éppen egy kezelés. Nemcsak a beavatkozásoknál, hanem már a kezelési terv készítésénél és a pácienstájékoztatásnál is a minden részletre kiterjedő alaposság jellemzi.

Célja, hogy innovatív fogászati megoldásokkal olyan pácienseknek is tudjon segíteni, akiknek pár évvel ezelőtt még nem lehetett volna. A legújabb technológiák alkalmazása számára nem teher, hanem egy lehetőség arra, hogy még jobban szolgálhassa pácienseit. 

Elérhetőségei:

Telefon: + 36 20 999 5612

Email: dr.bankibalazs@kavicsdental.hu

Online időpontkérés erre a linkre kattintva